Over Ons

Ongeveer 11 jaar geleden, rond de tijd dat Bitcoin uitgevonden werd, was OnsPlanB.NL er al. Destijds echter onder een andere naam.

Je telt tegenwoordig bijna niet meer mee, als je geen ‘white paper’ op je website hebt staan. En wanneer die er dan staat blijkt uit de praktijk dat ze niet gelezen worden. Nu heeft OnsPlanB.NL wel een document wat daar op lijkt, want deze website laat zich niet samenvatten in een paar woorden, zinnen, noch video’s.

OnsPlanB.NL is de som van tientallen jaren aan ervaring en inzichten van onze multi-displinaire teams. Deze pagina schetst dan ook niet het volledige beeld maar geeft een korte impressie wat je precies van ons mag verwachten. Met als uitgangspunt een aantal problemen waar veel mensen zich niet bewust van zijn. Hoe we de afgelopen jaren zijn omgegaan met de tegenslagen in het bieden van oplossing voor onszelf (en dus ook naar anderen), wat de uitdagingen waren, en hoe we sinds 2015 kiezen voor een systematische aanpak.

Roadmap

2010-07-15

test2

15 juli 2010

Oprichting EKPC

Een Plan B introductie

Bijgaande video omstreeks 2012 — van een Nederlandse thuiswerk collega — legt ‘t gedachtengoed achter de noodzaak van een site als die van ons uit. Afspeeltijd: 8 minuten.

In bovenstaande video werd er specifiek verwezen naar 1 bedrijf.

Niet iedereen is gelijk. Zoveel mensen zoveel wensen.

OnsPlanB.NL is echter nóg slimmer!

De uitdaging waar je al snel tegenaan loopt is dat niet alleen jij — maar ook de personen aan wie je je ‘plannetjes’ kenbaar maakt — al snel door de bomen het bos niet meer zien! Naast het feit dat er niet bepaald keuzegebrek is alleen bijverdienstenmogelijkheden anno 2019. Met deze website willen we je helpen het kaf van het koren te scheiden in thuiswerk land, maar ook — door systematisch te werken — eenvoudig een inkomen op te bouwen vanuit huis. Moeilijk? Neen.

  • 1 gratis site
  • met meerdere inkomstenbronnen
  • iedere link te personaliseren
  • team onafhankelijk
  • 1 link (i.p.v. tig) om te promoten
  • refereer vier en betaal geen zier