Wat is VIPclub?

Het idee van VIPclub komt van een ander project.

Alternatieve crowdfunding

Het doel van VIPclub is een alternatieve vorm van crowdfunding te creëeren.

Vergelijkbaar met het strippenkaart dienstverlenings principe van EKPC omstreeks 2013-2017. Je rekent op voorhand een bedrag af, met diensten die je later afneemt. Die je, in ‘t geval van VIPclub gratis levenslang mag gebruiken.

Je helpt in feite mee aan het vrijkopen van onze tijd, zodat producten en diensten kunnen gaan ontwikkelen die het voor alle leden van de OnsPlanB community eenvoudiger maken, om sneller van A naar B(eter) te geraken.

Normale leden zullen echter €7-47/maand gaan voor deze losse diensten, en als VIPclub lid krijg je dus onder bepaalde voorwaarden* (zoals het meehelpen met betatesten) niet alleen eerste toegang om je netwerk te laten groeien, maar ook … ja er zit zoveel voordeel in dat het bijna te goed klinkt om waar te zijn.

De waarde van tijd: 86.400 secs/dag

Visie

Om in de sfeer te blijven van de soundtrack bij het 86400 filmpje. Doen “we right here, right now” enkele rekenvoorbeelden geven en uitleg rondom gekozen getallen.

Waarom 300 VIP clubleden?

Het is een referentie naar een film waar Richard Buttler een hoofdrol in vertolkt genaamd “Army of 300”.

Het is een Hollywood vertolking van de epische veldslag om Thermopylae (480 v.Chr.) tussen een alliantie van Griekse stadstaten en de Achaemenidische Perzen onder leiding van sjah Xerxes de Grote. Het treffen vond plaats nabij een bergpas in Griekenland die toen Thermopylae heette. Bron: Wikipedia.

In de film vertolkt hij de rol als aanvoeder van een leger met een “No pain, no gain”, alles of niets, formule. En zo staan wij er eigenlijk ook in. Het is klaar met het geknungel. De beste stuurlui staan altijd aan wal. Laten we nog 1 keer maximaal voor gaan. Maar daar hebben we wel hulp bij nodig!

Waarom geen €1000 i.p.v. €300 ?

Om in de sfeer te blijven van de soundtrack bij het 86400 filmpje. Doen “we right here, right now” enkele rekenvoorbeelden geven. Update 10dec. Goed idee! Bij nader inzien bereiken we onze doelen dan potentieel 3x zo snel, en/of kunen we meer weggeven.

VIP clublid prijzen

Premium

voor alle leden

7-47/maand
 • All premium features
 • Online support
 • Regular updates
 • Personal training

Groei

Netwerker

349per jaar
 • All premium features
 • Online support
 • Regular updates
 • Personal training

Ambassadeur

Levenslang

1000éénmalig
 • All premium features
 • Online support
 • Regular updates
 • Personal training

Klinkt bekend

Dat kan kloppen!

Nee niet CH (2014), de voorloper, namelijk Options4ALL Nederland (2013). En OnsPlanB.NL (2011-2012) is wat daar weer voorkomt qua oprichtingsdatum. Wat uit dezelfde koker komt als EKPC (opnieuw opgericht in 2010 in Emmen, na in 2001 actief in Enschede). Met als doel destijds om meer te halen uit je computer. Letterlijk en figuurlijk. En voor “Computerhulp Emmen” — zoals het in de volksmond heette, had Ernst een internationaal educatie bedrijf genaamd .. TELL-A-FEW.

En zij die handig zijn met sourcecode, kunnen zien dat het hele Ons Plan B project draait op een Premium WordPress Thema met soortgelijke naam. Dat is eigenlijk even in het kort wat ik nog uitgebreider moet omschrijven op de “Over ons“-pagina.

OnsPlanB.NL - Formule v/d Welvaart & TEAM cultuur introductie

Ik een groot deel van de pagina waar je op zit op 9 december 2023. Ik heb de bovenstaande Ons Plan B video gevonden op internet. Ik heb zelf een tijd geen YouTube gehad (tussen 2019-2021). Ik was letterlijk & figuurlijk offline vanwege gezondsheiden redene. Dat is een verhaal voor een andere keer.

En ik was eigenlijk benieuwd wat er nog meer op dat kanaal staat waar ik team video vond.

Geld Verdienen Met Bloggen

In dezevideo uit 2013, gaat het  aan Empower Netwerk TeamNL. Toen Empower nog blog omgevingen aanbood i.p.v. alleen trainingen. En er valt me een aantal dingen op. Ik was toen ook al vergeetachtig. Daar later meer over.

Ten eerste zie ik in de omschrijving een domeinnaam genoemd staan, die ik direct maar opnieuw heb aangeschaft, want wat je omstreeks 10-11 minuutjes ziet in de video is precies wat waar Esra van DOA momenteel een logo voor ontwerpt.

Ten tweede spreek ik rond de 11-12e minuut met veel onvree over dat WP alleen in het Engels. En dat is een probleem wat ik actief aanpak sinds december 2015, doordat ik top 5 vertaler binnen het Nederlandse Polyglot team van WordPress. En ettelijke honderden plugins, thema’s, WordPress en WooCommerce zelf vertaalt heb waar heel Nederland baat bij gehad heeft. Helaas is vertaalwerk vrijwilligerswerk en heb ik geen aandelen in WordPress.

Wat we met het geld gaan doen ..

Dit is een live MVP prototype / test-omgeving van Project OPB. U kunt (nog) niets bestellen. Vragen? Zie de FAQ !

X