Get Your Account Now!

Black Diamond is een relleser rank voor het generen van $1.000.000 omzet life-time.

Ik wil dat behalen in een jaar tijd. Netal even bestempelt. Hier is de wiskunde erachtig.

 

Die autoresponder software kost $25 per maand of $197 per jaar. Voor een capaciteit van 50,000 abonnees. Dat is een no-brainer value propositie.

 

Tussen de 3333 en 5076 klanten benodigd voor 1M omzet.

 

Lijkt heel veel, maar dat is dus verdeeld over meerdere hubs. Uiteindelijk in totaal stuk of 20, maakt 167-254 klanten per hub; een makkie. 1st focus op EB.

 

Opmerking: Hoeveel commissie wordt er uitbetaald op die autoresponder bedragen: 50%. Het gaat me echter niet om de winst, maar om de rank recognition. Gewoon het bewijs dat mijn framework werkt. Vandaar ook die bizcard al gemaakt voor wederom visualisatie.

 

Verwachting is 1-10K leden per hub. Niet iedereen zal via ons de autoresponder aanschaffen. Misschien hebben ze ‘m al, of brengen ze andere leden aan op ons platform, dan krijgen hun de 50%, oh je gaat het supertof vinden. Super integer en toch maximaal vangen. Bij een slagingspercentage van 1.67% zijn we al binnen. Puur op basis van de autoresponder. Die nodig is om hun eigen hubje binnen het platform te automagiseren. En willen ze niet automatiseren? Dan vangen wij de commissie. En kunnen ze er nogsteeds voor kiezen om per product/dienst/bedrijf klant te zijn, alleen te promoten, of allebei: DOA, MHOA, O4A en de rest van de afkortingen. Oh ter beeldvorming: dat zijn 20-25 projecten van ons. En ca. 300+ van derden, maar een shortlist van hmm geen idee eigenlijk. Stuk of 50? Weer verspreid over onze eigen sites.

 

hmm? Wat deze autoresponder bijzonder maakt t.o.v. marktleiders als aweber, getresponse, activecampaign, mailchimp, mailerlite, to name a few? Ten eerste krijg je 50K nieuwsbrief abonnees voor een superlage prijs. Hoe kan dat, ze hebben het hele datacenter in eigen beheer. Al 24 jaar. Dus alle tussenhandel ligt er tussen uit, en dus lage prijs. De interface is wat spartaans, maar super logisch, eenvoudig te begrijpen voor doorsnee stervelingen, maar het aller aller gaafste is toch wel message replicate d.m.v. sharecodes. D.w.z. niemand hoeft zijn of haar eigen opvolg emails te schrijven. Dat doen wij, delen die codes, dat is dus de service, en ze worden en blijven klant, dus een enorme retentie. But wait there’s more. Je kan ook de handtekening personaliseren, maar ook de links in de email. Dus ook al loggen ze never nooit in op de hub? Kunnen ze alsnog geld verdienen via hun eigen emails nieuwsbrief lezers. Met dus de dropcards.

Get Your Account Now!